6 Syprojekt för blivande mammor att sy innan bebisen är här

Boandet och fixandet inför bebis ankomst är i full gång, och om du är som mig känner du säkert hur lusten att skapa själv tar över. Och vad passar då bättre än att ge sig in i roliga syprojekt för den lilla?

Här har jag samlat ihop en lista med mina favvomönster på allt från praktiska nödvändigheter till de gosigaste leksakerna, håll till godo! 

1. BADIS – en babybadhandduk med huva

Badis är en vofflig babybadhandduk med huva som är den perfekta blandningen av praktisk och supergosig. Huvan har dessutom söta björnöron, och bakom en av dem finns en öggla för praktisk upphängning.

2. LEKLÖV – den lövformade lekmattan

Leklövet är designat så, att det passar perfekt under det här DIY Babygymmet, och den passar även jättefint ihop med mina andra woodland inspirerade mönster.

3. PRASSLIS – prasslande kaninöron

Dessa prasslande babyleksaker är riktiga favvisar bland både bebisar och blivande föräldrar, och dessutom är det superroliga att sy!

 

4. BABYNEST

Babynestmönstret är mitt mest älskade sömnadsmönster genom tiderna. Om du också funderar på att sy ett eget babynest kan jag varmt rekommendera att gå in här och läsa recensionerna och se vad andra mamas-to-be har sagt om mönstret, sömnadsprocessen och slutresultatet! <3

 

5. ON-THE-GO SKÖTVÄSKA

En av mina kunder sa att hon ska sy en on-the-go skötväska att ha i vagnen, en att ha i bilen, en att ha i väskan och än att ha hos svärisarna, och det tycker jag är den bästa idén nånsin!

 

 6. PRYLIS – spjälsängsfickan

Den här organiseringsfickan hängs upp på spjälsängen och rymmer allt du kan tänkas behöva under mitt-i-natten blöjbyten och matningar. Prylis blir också en alldeles ypperlig present till blivande föräldrar, jag gillar själv att fylla den med andra nödvändigheter och ge bort t.ex. som babyshower gåva.

 

Du hittar alla mina Babysömnadsmönster i min webbshop här, och du är alltid välkommen att höra av dig om det är något jag kan hjälpa dig med. Happy Sewing!

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.