The Importance of Trying Something New

Easy DIY Bookmarks For Your Fall Readings **VIDEO INSTRUCTION**

Jag är överlag en väldigt bekväm person. Jag tycker om att göra det jag alltid gjort på det sätt jag alltid gjort det och hålla saker runt om kring mig precis som dom alltid varit. Tuttu ja turvallinen är alltid ett vinnande koncept om du frågar mig. Jag är väldigt rädd för utmaningar och att testa mina vingar. Allra mest är jag rädd för att misslyckas eller att göra “fel”. Att göra bort mig. Att jag till råga på allt är en prokrastinerare ut i fingertopparna gör inte saken bättre precis.

Nu på senare tid har jag ändå försökt att våga mer. Jag älskar att drömma och drömmer alltid stort, men när det kommer till kritan tar mitt rädda inre över. Jag vill så mycket men gör så lite. Så. Nu har jag bestämt mig för att kasta mig ut och bara göra. Just do it. Carpe Diem och allt sånt ni vet.

I min blogg vill jag inspirera. Jag vill hjälpa er att skapa, att vara kreativa och att fylla era hem med finheter. Jag vill visa att “hejmlaga” inte innebär något fult, snett och “klipp och klistrigt” utan kan vara något unikt, vackert och användbart. Hittills har jag gjort det här genom att dela med mig av inspiration i form av bild och text. Men när jag ställde frågan visade det sig att mer än hälften av er idag vill ha inspiration i form av video. Så från och med nu kommer jag kasta mig ut i videovärlden med huvudet före (även om jag känner mig väldigt obekväm och oförberedd för det!) och börja dela med mig av inspiration till er på ännu ett nytt sätt. Vad tror ni om det?

Här får ni se det första film-inlägget jag publicerat på Instagram tidigare idag.

English

I'm a very confortable person. I'm not a fan of change, and I always prefer doing things the way I've always done. Why ever change a winning concept, right? On top of all of that I'm a procrastinator without limits, which does not exaclty help me to try new things.

Recently, I've still been dreaming of taking the next step with my blog. As you know, I love inspiring you (my readers) to make, be creative and to fill your homes with beauty. To this day I've been doing this by sharing posts with how to instructions and sometimes pictures to go with, but when I asked the question over half of you said you'd rahter be inspired through video content.

So, as of this moment, I'm comitting to kicking my fears of failure in the butt and just doing it. You know Carpe Diem and all that. I will start challenging myself to try - even if I'm scared and insicure and feel lost. And the first thing I'm going to do is to jump head first into the world of video content. You're welcome.

Here's a peak of my first ever Instagram DIY video. Enjoy!

Easy DIY Bookmarks for Your Fall Readings

WHAT YOU NEED
Cork Fabric (or leather or thick paper)
Magnetic Tape
Strong glue
Masking tape (optional)
A sharpie or paint (optional)

HOW TO
1 | Cut out the shape you want for your bookmark. Keep in mind that the bookmark will be folded in half (mine is a 2,5 cm wide and 15 cm tall rectangle with angled ends)

2 | Glue two long pieces of magnetic tape to the backside of your bookmark

3 | Let dry 

4 | Mask out a design and fill in with paint or freehand your design (optional)

5 | fold in half and make sure the magnets snap

Voilá!


Tell me

In what ways have you challenged yourself to try something new recently?


You may also like …