Det här med snigelpost

Snigelpost från Strömsö | Sandramarias.com

Allt som oftast är det de små sakerna i vardagen som får mig att bli lycklig; som att det är vackert väder ute, att min favoritmat serveras till lunch i skolan, eller att helt spontant träffa nån på stan man inte sett på ett tag. De är alla dessa små guldkanter i vardagen som gör att man på kvällen kan konstatera att "idag var en riktigt bra dag!" 

Idag är en sån dag. Jag vaknade i relativt bra tid, praktikdagen flöt på riktigt bra, när jag cyklade hem sken solen och det var riktigt varmt och skönt för en gångs skull. Pricken över i:et var ändå att jag kom hem till annat än räkningar och gratistidningar i brevinkastet - där fanns ett vykort också! Nån underbar själ på Strömsö har kommit på den briljanta idén att skicka ut snigelpost till alla gäster som medverkar i programmet, så enkelt men så fint. Jag blev i alla fall super duper glad åt att någon tagit sig tid att för hand skriva ett vykort och skicka det. Kanske det är något man borde ta efter? Mer snigelpost åt folket säger jag bara!

Snigelpost från Strömsö | Sandramarias.com

Programmet där jag och de andra 3 bloggarna medverkar sänds både nu på söndagen den 9 april och som repris på tisdagen den 11 april, men är du nyfiken så kan du redan nu smygtitta på inslaget på svenska.yle.fi/stromso. ;)