Gratis kalender 2018

Er önskan är min lag - här kommer en alldeles gratis nedladdningsbar kalender för 2018!

Gratis nedladdningsbar kalender 2018 | by Sandramaria | Sandramarias.com

Helt ärligt hade jag inte tänkt göra någon kalender i år. Ifjol när jag publicerade den hade jag ingen koll på hur många som laddade ner den, inte heller ifall den var till hjälp eller inte. Nu, ett år senare, kom ändå bekräftelsen. Många av er har hört av er via olika plattformar och frågat om det kommer någon kalender i år. Många har också ryckt mig i ärmen när vi träffats och berättat hur värdefull den varit i vardagen och pushat mig att överväga att göra en även i år – även om jag inte hade tänkt det. Tack för att ni gjort det - och varsågod, här är den! ;)

Gratis nerladdningsbar kalender | Minimalistisk kalender 2018 | By Sandramaria | Sandramarias.com

Även i år ville jag att kalendern skulle vara minimalistisk och praktisk utan att vara ful och tråkig. Syftet med en kalender är att den ska stå framme, och denna kalender tror jag passar i de flesta hem oberoende av vilken stil man har. Jag gjorde även två olika varianter; en helt svart-vit och en där alla helgdagar är markerade med rött så att ni själva kan välja vilken variant ni vill ladda ner.

Gratis nedladdningsbar kalender 2018 | Finland | Free calendar | By Sandramaria | Sandramarias.com

Hoppas denna kalender kan bli lika omtyckt som den förra! Vill du ha ett eget exemplar så får du den genom att fylla i ditt namn och din e-post i rutan här nere. Tagga mig gärna i era instagram bilder eller skicka länkar till blogginlägg där ni använder kalendern så jag får se hur ni stylar den i era hem! :)

Gratis nedladdningsbar kalender 2018 | Finland | Free calendar | By Sandramaria | Sandramarias.com