Min Bucketlist för sommaren 2017

Min sommar-bucketlist 2017 | Sandramarias.com

Nu när vi äntligen fått lite sol och värme så kan man ju inget annat än längta efter långa, sköna sommarkvällar och fina dagar på stranden! Jag förbereder mig genom att skriva ner lite saker jag absolut vill hinna med under sommaren - även om jag hoppas hitta på mycket fler spontana grejer än de 16 jag listat här! ;) Hur ser er Bucketlist ut för sommaren 2017? Har ni något ni längtat efter att göra hela vintern? Eller har ni tänkt utmana er själva och göra något ni aldrig gjort tidigare? Berätta gärna! Nedan hittar ni 16 saker jag vill göra under sommaren 2017.

Sommarens Bucketlist 2017 | Sandramarias.com

1 | Äta en massa lösglass! Har inte hunnit med året första ännu även om det redan är 20:e maj(!!). Måste ta tag i den saken!

2 | Gå på picknick. I parken, på stranden eller bakgården spelar ingen roll, men en riktigt ordentligt mysig picknick vill jag absolut få till! Vem joinar? ;)

3 | Slå sönder en Pinata. Det har jag alltid velat göra men aldrig gjort!

4 | Fota stjärnhimlen. Tänk dig en mysig sensommarnatt, mitt ute i en glänta i skogen med en stjärnklar himmel. Vilken magisk bild jag ser framför mig! *hjärtögon*

5 | Ta ett nattdopp. Jag är egentligen världens mes när det gäller att simma i Finländskt vatten (de e ju så fruktansvärt kallt!) men i år vill jag få till ett ordentligt nattdopp! 

Sommarens Bucketlist 2017 | Sandramarias.com

6 | Läsa en bok. I januari bestämde jag att jag skulle läsa en bok per månad under 2017. Det här höll exakt en månad och efter januari har jag knappt rört en skönlitterär bok.. I sommar vill jag ändå hitta en bra bok och faktiskt läsa den från pärm till pärm! Har ni några bra boktips?

7 | Bli bättre på att ta med kameran på vardagsäventyr! Sommaren 2012 var den bästa sommaren för mig fotomässigt; jag hade med mig kameran var vi än var och de bilderna är fortfarande mina favoriter i fotoalbumet! Den här sommaren vill jag bli bättre på att dokumentera de små sakerna i vardagen och inte bara fokusera på styling och att ta "bra foton". Mer vardagsbilder åt folket!

8 | Cykla tandem. Var hittar jag en tandemcykel som jag och Kim kan få cykla runt med en dag?

9 | Paddla kanot. Egentligen är jag livrädd för det här, men det skulle samtidigt säkert vara jätte roligt och super häftigt!

10 | Starta företag. Japp.

Sommarens Bucketlist 2017 | Sandramarias.com

11 | Åka på roadtrip. Det var rätt länge sen jag var på en riktigt mysig roadtrip, så i sommar vill jag åka nånstans, stanna på fina ställen på vägen, lyssna på skön musik i bilen och bara skratta!

12 | Hinna öva mer på gitarren. Jag fick en helt egen gitarr av mamma för ett tag sedan men har haft så mycket för mig att jag inte spelat på hur länge som helst nu. I sommar vill jag ändå hinna öva och kanske sitta ute nånstans och kunna spela nån liten trudelutt! *hjärtögon*

13 | Sitta ute på ett mysigt ställe och grilla. Kvällar vid en eld brukar aldrig sluta dåligt! Samla lite folk, ta med några grillkorvar och majskolvar, packa med en högtalare, hitta ett grillställe eller köp en engångsgrill och boom! Receptet för en hur trevlig kväll som helst!

14 | Åka nånstans var jag aldrig varit förr. Vart som helst. 

15 | Mysa till balkongen. Vill jätte gärna göra om vår väldigt tråkiga balkong till ett mysigt ställe var man kan dricka en kopp te och bara njuta!

16 | Lära mig att stiga upp tidigt på morgonen. Det här jobbar jag redan på och är på god väg! Jag vill jätte gärna bli en morgonmänniska som hinner vara produktiv redan innan skolan och jobbet. Det är lite jobbigt då jag hittills alltid varit produktiv sent på kvällen istället, men det ska gå! :D

Sommarens Bucketlist 2017 | Sandramarias.com

Vad har ni planerat in i kalendern för sommaren?