Min Bucket List 2019

Gott nytt år ni fina!

Som ni kanske märkt har jag gjort det till en vana att i januari skriva ner några saker jag vill göra under det kommande året. Allt från väldigt vardagliga saker till saker jag inte har en aning om hur jag ska lyckas med. Jag har inga krav på att jag måste göra allt på listan, men jag har märkt att jag vågar hoppa på mer äventyrliga saker om jag redan innan bestämt mig för att jag nån gång vill göra det.

Sen är det också jätteroligt att se tillbaka på en lista man skrivit och kunna sträcka över saker man gjort. På så sätt blir åtminstone jag mer tacksam över de små sakerna i vardagen. Är du nyfiken på hur det gick med min bucket list för 2018 kan du läsa den uppdaterade versionen här.

Bucket list 2019 | Vackert finskt vinterlandskap | Sandramarias.com

Under 2019 vill jag …

» Slå sönder en pinata

Det här har jag haft på min bucket list hur länge som helst!

» Grilla s’mores under stjärnorna

Stjärnklar himmel, gärna på stranden, runt en öppen eld, filtar, musik, s’mores, perfekt!

» Hoppa en bana på 80 cm

Jag slutade förra hoppsäsongen på ridskolan med att hoppa ett enskilt hinder på 60cm. I år vill jag tillbaka till var jag var innan jag tog paus i ridningen (för 8 år sedan) och hoppa en bana på 80cm. Och då menar jag på träning, inte tävling.

» Lyckas med fyrverkerifoton

… och jag kan inte planera in det här på villaavlsutning eller nyår har jag märkt!

» Väva en stor matta

Jag blev helt fast i det här med vävning efter att jag vävde den lilla badrumsmattan. Nu vill jag väva nånting större!

» Gå på ökensafari

» Läsa 6 böcker från början till slut

Om ni läst uppdateringen av min Bucket List 2018 så vet ni varför.

» Tälta

Helt ärligt har jag endast tältat en gång på min kompis bakgård när jag var 11. I år vill jag tälta på riktigt!

» Gå på ruskavandring

Jag har vandrat pieni karhunkierros en gång för många år sedan och i år vill jag gärna vandra bland vackert guldiga vyer igen!

» Åka på skidutflykt med picknick

» Rida på en kamel

» Gå på Ed Sheerans konsert

Kanske lite fusk att ha med något man redan planerat in men.. hehe.

» Besöka ett akvarium

Ett sånt där man går i tunlar under hajar och andra obehagliga fiskar. Är egentligen livrädd för det här men har ändå alltid velat uppleva det!

» Rida islandshästar

Om det sen är på Vasa eller på Island spelar ingen roll ;)

» Svinga ner i vattnet från ett rep

När jag var ungefär 10 år föll jag ner från 3 meters hoppet i simhallen, drog in en massa vatten och fick räddas av mina kompisar. Sen dess har jag varit livrädd för att hoppa ner i vatten – även från superlåga höjder! I fjol hoppade jag från en brygga för första gången sen fallet, och i år vill jag fortsätta övervinna den rädslan!

» Åka nånstans med husbil

Jag vet inte varför jag alltid varit så fascinerad av husbilssemestrar, men det vill jag absolut testa på nån gång!

» Ordna grillfest på vår terass

Vår alldeles egen terass i vår alldeles egna trädgård! *hjärtögon*


Vad längtar du efter att göra 2019?


Du kanske också gillar dessa inlägg:

LivetSandra SundComment