IKEA Antilop Makeover

Jag är en DIY:are ända in i själen och definitivt den som går runt i butiker och tänker “hmm.. det där kan jag nog göra själv istället för att köpa!”. Och även om det oftast är både jobbigare, mer tidsdrygt (och t.o.m. dyrare :’) ) att göra saker själv så kommer jag på mig själv med att allt som oftast gå den vägen. Nån som känner igen sig? <3

SÅ, när det var dags för oss att börja tänka på vilken matstol vi skulle köpa blev jag mycket mer såld på tanken på att piffa till den gamla goda (och genomfula) Antilopen istället för att köpa en mycket dyrare “redan fin”-variant (jamenar – varför skulle man göra det enkelt för sig?!).

Jag hittade ett företag via instagram som säljer SUPERsnygga tillbehör till Antilopmatstolen (+ massa annat megasnyggt i babymat-väg!) och beställde hem både kontaktplast till benen, silikonunderlägg till brickan och ett fotstöd. Sen sydde jag en hel hög med nya kuddfodral till stödkudden i olika mönster som matchade underläggen.

Kontaktplast till benen (Maple): Yeah Baby Goods | Silikonunderlägg (Coastal Greige): Yeah Baby Goods | Kuddfodral: Mitt eget mönster | Fotstöd (Maple): Yeah Baby Goods

Så var det klart! Supersnabbt, väldigt enkelt och otroligt mycket snyggare än den ursprungliga. :) 

Om du är sugen på att göra en likadan makeover och vill ha mitt mönster för kuddfodralet så hittar du det i min webbshop här. Där finns även en massa andra babyrelaterade mönster att välja och vraka bland.

Och hej – ni får jättegärna tagga mig om ni laddar upp bilder på era makeovers! Jag ÄLSKAR som sagt alla typer av DIY makeovers! 

Ha det fint!

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.