Hej, det är jag som är Sandra!

 

Jag är 22 år och bor i Vasa.
Jag lever för allt som är vackert och älskar att göra själv. Är gift med min bättre hälft sedan augusti 2016 och älskar livet som nygift. Sedan 2014 studerar jag till speciallärare vid Åbo Akademi men utanför universitetet ser du mig oftast med kameran i högsta hugg. Kikar du på min bucketlist så står det "besök Australien" och "roadtrippa i USA" med stora bokstäver högst upp på listan. En skrattande chocoholic med en massa drömmar - det är Sandra i ett nötskal.

Min blogg speglas av mina intressen och har med åren blivit ett ställe där mina läsare får bli inspirerade av en massa fotografier, DIY-projekt, inredning och recept. Kvalitet framom kvantitet är mitt motto och jag strävar efter att ge mina läsare en berikande läsupplevelse där mina inlägg kan vara till både nytta och nöje. Jag försöker alltid skriva inlägg med lång livslängd och uppdaterar dem så gott jag kan så att de kan vara källor för information både nu och i framtiden.

 

@Bysandramaria


Om samarbeten

Nu har jag äntligen valt att öppna upp för eventuella samarbeten här på Sandramarias.com! Är du och ditt företag intresserade av t.ex. kommersiella inlägg, banners / reklam, gemensamma tävlingar el. dyl. så är ni väldigt välkomna att höra av er!

Som samarbetspartner kan ni förvänta er att jag lägger stor vikt på att skapa inspirerande inlägg med bilder av hög kvalitet som har hög relevans för min målgrupp. För mig är ett betalt samarbete något jag tar fram tillsammans med uppdragsgivaren och alltid med mina läsares bästa intresse i åtanke!

 

Mina ord, åsikter och bilder är alltid mina egna om inget annat nämns specifikt. Ett bra samarbete kräver mycket tid och genomtanke och det är viktigt för mig att alla samarbeten är väl valda och genomarbetade, dels för att ge mina samarbetspartners bra publicitet och dels för att behålla min egen trovärdighet.

Prissättningen baseras på arbetstid + spridning + varumärke.

Alla samarbeten och sponsrade inlägg märks ut med texten:
Inlägget presenteras i samarbete med [ert företag]. 

 

Mindre Gör det själv-projekt (DIY), bakning, dekorering, fotografi, styling, hem, inredning och allmänt vackra ting är saker som står mig varmast om hjärtat, så om ert företag eller produkt på ett eller annat sätt tangerar dessa områden så är vi säkert en perfect match.

Du är jätte välkommen att kontakta mig för att diskutera hur ett samarbete skulle kunna se ut för att passa både ert företag och mig på bästa sätt!
 

 

Nånting du undrar över eller vill säga?

 

Hör gärna av dig till mig med frågor, kommentarer eller förslag av olika slag. Jag läser alla mina meddelanden och svarar så fort jag bara hinner. Jag ser framemot att höra av dig!

 
Namn *
Namn