Examensporträtt under körsbärsblommen

Examensporträtt under körsbärsblommen

Ni som följer mig på Instagram vet att jag och Kim var i Stockholm för några veckor sen tillsammans med Kims syster och pojkvän. Ett av målen under resan var att fota examensfoton åt Jennie som nu blir utexaminerad frisör och student. Vi passade på en tidig morgon i körsbärsträdsallén i Kungsträdgården och bilderna blev magiska! De rosa blommen var pricken över i:et och Jennie i sin rosa klänning var som gjord för att fotas just där.

Min Bucketlist för sommaren 2017

Min Bucketlist för sommaren 2017

Nu när vi äntligen fått lite sol och värme så kan man ju inget annat än längta efter långa, sköna sommarkvällar och fina dagar på stranden! Jag förbereder mig genom att skriva ner lite saker jag absolut vill hinna med under sommaren - även om jag hoppas hitta på mycket fler spontana grejer än de 15 jag listat här! ;) Hur ser er Bucketlist ut för sommaren 2017? Har ni något ni längtat efter att göra hela vintern? Eller har ni tänkt utmana er själva och göra något ni aldrig gjort tidigare? Berätta gärna! Nedan hittar ni 15 saker jag vill göra under sommaren 2017.

Maffigaste morsdagstårtan

Maffigaste morsdagstårtan

Gomoron lördag! Hoppas ni också njuter av tillvaron denna morgon med en kopp te eller kaffe och har en riktigt bra dag att se framemot! Kanske ni till och med har tänkt baka en tårta morsdagen till ära? I så fall har jag det bästa receptet för er! ;) Med denna tårta kan ni dessutom slå tre flugor i en smäll och överraska riktigt ordentligt; ni får tårta, choklad och blommor i en och samma gåva! Vilken mor skulle inte uppskatta det?

Betongljus 2.0

Betongljus 2.0

Sen jag gjorde dessa betongljus för några veckor sedan har jag varit otroligt sugen på att testa några andra varianter också. Det är nånting med kombinationen och det rustika som möter det mysiga som jag verkligen tycker om. Denna gång testade jag göra koppar av betong och gjuta ljusen direkt i dem.

(Ska passa på och tacka Maria som gjorde klart för mig att cement är pulvret man gör betong av, så det är betongljus jag gjutit både nu och sist, inte cementljus .. ;))