Vertikal stor yta.png

Sandramarias is a small creative business based in Vaasa, Finland. Best Sellers & Favorites

Best Sellers & Favorites

Hej finisar! Hur e läget? Fullt upp med skolstart, höstnytt och vardag? Ja, precis. Samma här.

Mina dagar går för tillfället åt till att jonglera studier, kvällsjobb och mitt eget företag. Jepp. Du läste rätt! Jag har äntligen(!!) startat företag och öppnat min alldeles egna Etsy shop! Iiii! Jag är överlycklig, överväldigad, tacksam och stolt över mig själv. Allt hittills har överträffat alla mina förväntningar och jag älskar allt som har med webbshops ägandet att göra! *hjärtögon* Dessutom blir jag så varm i hjärtat av alla era fina och uppmuntrande kommentarer på både Facebook och Instagram. Tusen tack! Ni är underbara! ❤

Hello beauties! How's everything? Hands full with back to school, prepping for fall and just life in general? Yep. Me too.

At the moment, my days are all about juggling studies, a part time job and my own business. Yeah, you heard me. My very own business! I finally got everything together, started a business and opened my very own Etsy store. Wiiiii! I'm so happy, overwhelmed, grateful and proud. Everything about it so far have exceeded my expectations and I'm loving the creative biz life! On top of everything, all your kind and encouraging words on social media fills my heart with joy and makes me even more grateful for having the opportunity to try my wings in this industry. Thank you so much! You're awesome! ❤

Jag trodde aldrig att jag skulle få beställningar under den första veckan min shop var öppen. Jag sa till och med åt Kim att jag blir överlycklig och hoppar till månen om det finns en enda människa som vill ha nån av mina produkter. Aldrig hade jag föreställt mig att jag skulle sälja slut på en produkt och paniksy fler! Tänk vad underbart! För varje paket jag packat har mitt hjärta blivit överfullt av tacksamhet. Tänk att mina produkter, som jag planerat och utvecklat under snart ett halv år, nu är påväg hem till människor som själva kommer få användning av dem eller ger dem vidare i present åt någon de tycker om. Hur underbart?!

I never thought I'd get orders during my first week of business. In fact, I told Kim that I would be beyond happy and probably jump to the moon if I even got one. Never in my wildest dreams had I thought I would be packing orders right away, let alone be selling out on inventory on one of the products and doing stress-production to fulfill the orders. How wonderful isn't that? For every order I packed, my heart was filled with greatfulness and joy and I couldn't believe that the products that I've spent almost six months planning, designing and perfecting now were on their way to happy customers. Oh, Happy day!

Den populäraste produkten i min shop för tillfället är hands down denna toalettväska (och helt ärligt så är den en av mina personliga favoriter också ;)). Den är perfekt för både hemmabruk och att packa med på resan och håller alla dina favoritprodukter snyggt och prydligt organiserade. Genom att vika ner kanten på väskan kommer du lätt åt allting och kan låta den stå framme så länge du är hemma. Ska du iväg nånstans och behöver packa ner den så viker du bara upp kanten, drar åt och kastar ner i din väska. Allting hålls på sin plats och ser lika snyggt ut nästa gång du öppnar påsen. Hur bra?! 

Själv älskar jag denna väska då den rymmer precis allt jag behöver. Dessutom ser snygg ut på mitt sminkbord och håller allt på sin plats. Inte nog med det, den har också minskat min packnings-stress enormt! Nu när jag redan har allt på samma ställe behöver jag inte springa mellan sminkbordet, garderoben och spegelskåpet i toaletten när jag ska iväg nånstans för att hitta alla produkter. Bara att hämta och slänga ner i väskan. Snyggt och praktiskt - bästa kombon!

The most popular item in my shop at the moment is hands down this boho drawstring toiletry bag. I'm not surprised though, it's one of my favorites as well! This cosmetics bag is perfect for both home use and travelling thanks to its lining pockets. It fits all your essentials and keeps them organized and easily accessible. By folding down the sides of the bag you can set it down on your counter and have everything in plain sight - yet still organized - while at home and just close it and toss it in your suitcase ones it's time to travel.

I love it because it's a practical yet esthetically pleasing way to store everything I need to get ready in the morning (and at night). It has also minimized my packing stress, thanks to everything being in one place and not in my makeup drawer, in the closet or in the back of our bathroom cabinet. It is the perfect combo of style and function, and I love it!

 Boho drawstring cosmetic bag | Finnish design by Sandramaria | Sandramarias.com.jpg

Och på tal om produkter så har jag hittat två nya favoriter - en handkräm från Meraki, som är räddaren i nöden nu när händerna inte hänger med i väder-svängarna, och en detox mask för ansiktet från Olivia Klein som är hur fräsch som helst. Jag har försökt att minska antalet produkter jag har liggandes hemma och försökt hitta en bra produkt till ett ändamål och undvika dubletter. Det är så onödigt att ha 6 olika handkrämer och 8 ansiktsprodukter med exakt samma mission och bara ha dem rullandes runt på botten av sminkväskan. Man har ändå alltid en favorit och använder inte dom andra om det inte är kris eller man är för lat för att hämta favoriten. Jag tycker det är mycket skönare att ha mindre att välja på och bara se produkter i väskan man verkligen gillar.

And speaking of products, I've found myself two new favorites! A hand cream from Meraki, which is perfect for the transition into fall and the constantly dried out hands, and a detox mask from Olivia Klein which is soo fresh. I have recently tried to minimize the number of products I have laying around the house and I'm trying to pick out my favorites and stick with them. It's totally unnecessary to have 6 different hand creams and 8 facial cleansers when in fact, one of them is your favorite. The other ones only clutter your space and end up being used only at times of emergencies or when your too lazy to get your favorite from the next room. By limiting the number of products in my toiletry bag, I'm less stressed out by all the clutter and can be sure only to find my absolute favorites in there.

Skulle ni vilja ha ett eget exemplar av den snygga toalettväskan? Kolla in min shop här och gör en beställning! Bor du i Vasa trakten och hellre kommer efter produkten själv istället för att betala för frakten? Meddela mig via Etsy Conversations, mejl eller kontaktformuläret här på bloggen så kommer vi överens om hur och när!

Would you like one of these amazing toiletry bags for your self? Check out my Etsy store here and place your order. Thank you!

November Vibes & A New Launch

November Vibes & A New Launch

August Bullet Journaling

August Bullet Journaling

0