Best Sellers & Favorites

Hello beauties! How's everything? Hands full with back to school, prepping for fall and just life in general? Yep. Me too. 


At the moment, my days are all about juggling studies, a part time job and my own business. Yeah, you heard me. My very own business! I finally got everything together, started a business and opened my very own Etsy store. Wiiiii! I'm so happy, overwhelmed, grateful and proud. Everything about it so far have exceeded my expectations and I'm loving the creative biz life! On top of everything, all your kind and encouraging words on social media fills my heart with joy and makes me even more grateful for having the opportunity to try my wings in this industry. Thank you so much! You're awesome! ❤

Read More
Examensporträtt under körsbärsblommen

Ni som följer mig på Instagram vet att jag och Kim var i Stockholm för några veckor sen tillsammans med Kims syster och pojkvän. Ett av målen under resan var att fota examensfoton åt Jennie som nu blir utexaminerad frisör och student. Vi passade på en tidig morgon i körsbärsträdsallén i Kungsträdgården och bilderna blev magiska! De rosa blommen var pricken över i:et och Jennie i sin rosa klänning var som gjord för att fotas just där.

Read More
Min Bucketlist för sommaren 2017

Nu när vi äntligen fått lite sol och värme så kan man ju inget annat än längta efter långa, sköna sommarkvällar och fina dagar på stranden! Jag förbereder mig genom att skriva ner lite saker jag absolut vill hinna med under sommaren - även om jag hoppas hitta på mycket fler spontana grejer än de 15 jag listat här! ;) Hur ser er Bucketlist ut för sommaren 2017? Har ni något ni längtat efter att göra hela vintern? Eller har ni tänkt utmana er själva och göra något ni aldrig gjort tidigare? Berätta gärna! Nedan hittar ni 15 saker jag vill göra under sommaren 2017.

Read More
Maffigaste morsdagstårtan

Gomoron lördag! Hoppas ni också njuter av tillvaron denna morgon med en kopp te eller kaffe och har en riktigt bra dag att se framemot! Kanske ni till och med har tänkt baka en tårta morsdagen till ära? I så fall har jag det bästa receptet för er! ;) Med denna tårta kan ni dessutom slå tre flugor i en smäll och överraska riktigt ordentligt; ni får tårta, choklad och blommor i en och samma gåva! Vilken mor skulle inte uppskatta det?

Read More
Betongljus 2.0

Sen jag gjorde dessa betongljus för några veckor sedan har jag varit otroligt sugen på att testa några andra varianter också. Det är nånting med kombinationen och det rustika som möter det mysiga som jag verkligen tycker om. Denna gång testade jag göra koppar av betong och gjuta ljusen direkt i dem.

(Ska passa på och tacka Maria som gjorde klart för mig att cement är pulvret man gör betong av, så det är betongljus jag gjutit både nu och sist, inte cementljus .. ;))

Read More
Lyxa till dina chokladbollar

Alltså chokladbollar. Finns det egentligen något bättre bakverk? Det tar absolut inte längre än 4 minuter från det att man börjar tills de är i hopsmetade, rullade och inne i kylen. Och det bästa - orkar man inte vänta 20 minuter på att de ska stelna så kan man alltid äta dem som de är, eller varför inte rakt ur burken bara?! Såå gott och såå otroligt lätt!

Vad skulle ni säga om jag sade att jag har ett tips på hur ni lyfter era chokladbollar ett snäpp utan att krångla till receptet? Jamen vad bra, för jag har ett tips i rockärmen! (Eller egentligen var det mamma som bjöd mig på dessa chokladbollar sist vi var i Karleby, så jag delar med mig av hennes tips. "Potejdå, potadå" ;))

Read More